Nem opskrift Ramen

Runway looks #1

Mine favorit looks fra Alexander Wang Spring 2020 Ready-to-Wear.

To looks jeg gerne selv hoppede i. Sorte jeans og en oversized jakke er en sikker vinder for mig. Den lange jakke på billedet til højre er jeg total forelsket i. Ej hvor er den bare lækker.

Billeder fra Vogue

Begge af disse looks med denim, var ikke noget jeg selv kunne finde på at gå i. Men jakken på det første billede, syntes jeg er mega cool! Den gad jeg virkelig godt eje. Det samme gælder for denim skjorten med læder kraven. Elsker at den sidder så tæt og at denim og læder er kombineret.

Mine favorit looks fra Victoria Beckham 2020 Resort:

Billder fra Vogue

en masse 70’er inspiration med store kraver og et miks af farver og mønstre kunne ses på Victoria Beckhams kollektion. Jeg er vild med den flotte brændte orange farve, som er på bukserne og kjolen. Tænk hvor lady-boss man ville føle sig i sættet i midten. Det første lyserøde sæt, der kunne jeg sagtens se nederdelen blive brugt med en hvid tee og et par sandaler på min ferie til Italien. Kommer nok ikke til at ske. Men pæn det er den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nem opskrift Ramen