Hvad jeg har hørt, læst og set #1

Jeg kan ikke… part 3

world-without-wb-dawsons-creek

… Forstå udviklingen af den hadske tone som hersker på socialemedier. I sær på Facebook. Jeg er meget tæt på at slette Facebook, for at undgå at se alle de forfærdelige kommentar folk kommer med. Det er så uhyggeligt, at mennesker i alle aldre ytrer sig som det passer dem. Men jeg er mest forbløffet over den ældre generation, som virkelig kan være grove. Føj siger jeg bare.

… Forstå at folk går så meget op i, hvordan andre mennesker lever deres liv. I sær når det kommer til folks madvaner. Jeg er ligeglad med om du er vegetar eller veganer. Jeg er ligeglad om spiser svinekød eller ej. Hvad du spiser er din sag og hvad jeg spiser er min sag. Det behøver vi ikke at blande os i.

… Forstå at der ikke blev lavet flere sæsoner af Dawsons Creek. Det blev jo først godt i sidste sæson. Og ja der skiftede jeg lige boldbane, men det var lidt tungt med to første punkter 😉

… Forstå at jeg når jeg spiser en Sneakers is, så skal jeg spise en til og pludselig har jeg spist fire? Hvordan skete det?

… Forstå at vi er halvvejs igennem 2019. Jeg har stadig tømmermænd fra nytårsaften ?? JK (slang for just kidding

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvad jeg har hørt, læst og set #1