Style Steal

Runway looks #2

Mine favorit looks fra Fendi Spring 2020 Menswear

Billeder fra Vogue

Jeg er helt vild med de her lækre rolige og naturlige farver. Fendi afholdte deres sow i Milanos Villa Reale og kollektionen er designet af Silvia Venturini.

Mine favorit looks fra Louis Vuitton Spring 2020 Menswear

Billeder fra Vogue

Fra Fendi i have tøj til Louis Vuitton i pasteller og blomster print. Igår havde Louis Vuitton deres runway show i Paris på Place Dauphine. Designeren er Virgil Abloh som har været med LV siden marts 2018.

På runwayen så vi ingen overflod af logoer, men stadig nok til at vi gerne vil have en regnjakke og taske med fyldt med LV logoet. Logoer holder altså endnu.  Jeg syntes det var nogle friske og flotte looks fra Louis Vuitton. Det er både feminint med lyserøde støvler men også fedt med de helt mørke looks som er stylet med en blomster hat eller en buket blomster i tasken.

Efter at have set Fendi og Louis Vuittons kollektioner, så får jeg lyst til at få mig et kolonihavehus og trække i gummistøvler og en stråhat og plante krydderurter. Eller tage på en eng og plukke vilde blomster.

Lidt gennemgående tema hos flere designere er det her, safari/garden look. Dolce & Gabbana kørte lidt mere safari med dyre print og eksotiske prints – meget forventeligt at D&G, der altid kan snige noget leoprint ind. Hvor Fendi havde et garden theme i afdæmpet neutrale farver og Louis Vuitton skubbede lidt til grænserne og kørte med pastelfarver og blomster print.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Style Steal