OOTD #48

Tips til London

På fredag tager min kæreste og jeg 4 dage til London. Vi har begge været der før, men for mit vedkommende er det 4 år siden at jeg var der sidst og min kæreste var der på forretningsrejse.

Så vi er ikke helt up-to-date med hvad man skal se og opleve når man er i London.

Hvad skal man se i London?

Det er jo nemt bare at Google sig til det, men oftest så er det jo alle de store attraktioner som kommer frem. Så hvad skal man bare se eller opleve i London? Vi kommer til at bo i Bankside, så det er rimelig centralt og tæt på både London Bridge og London Eye, Big Ben osv.

Hvor skal man spise i London?

Igen en hurtig søgning på nettet eller en tur forbi Tripadvisor, så får man et hav af muligheder at vælge i mellem. Men det er uoverskueligt og man ser sig blind på anmeldelser og stjerner. Vi er ikke så gode til at prøve nye spisesteder, så jeg har for en sikkerheds skyld fundet alle Five Guys og Wagamama restauranter der er – og der da heldigvis mange haha! Men vi skulle jo helst gerne undgå det, for det har vi jo prøvet og det kender vi. Så har du en god anbefaling til et godt spise sted så del det gerne med os.

Tips til London?

Har du ellers nogle gode tips til når man er London, så tager vi i mod med kyshånd. Hvilke områder er de fedeste og hvor får man den bedste kaffe? Anything you know we want to know 😀

Og ellers så vil jeg bare ønske jer en dejlig dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD #48