Event med Fynske Influencers

Hudproblemer del 1

Når man bliver i tvivl om man er 29 eller 15 år? 

En en alder af 29 år har jeg dårlige hud, end jeg nogensinde har haft før. Jeg har aldrig oplevet at have haft så uren hud som nu – ikke engang da jeg var teenager.

Jeg har altid haft tendens til at få urenheder, som for det meste har været hormonelt eller i forbindelse med alkohol og har givet en bums eller to. Men ellers har jeg altid haft nogenlunde normal hud eller en smule tør hud.

Faktisk har jeg altid været rimelig doven til at passe på min hud. Det var langt fra hver aften at jeg fik vasket make-up af inden jeg gik i seng og solcreme var kun noget som kom med på ferie. Hvilket slet ikke stemmer overens med det hav af beauty produkter som jeg altid har haft. Det er bare af ren dovenskab at jeg aldrig fik mig en god fast morgen og aften rutine.

Jeg elsker at købe og prøve nye produkter og jeg bruger også gerne ekstra penge på at få lækre produkter. Mine favorit produkter er fra Ole Henriksen, Estée Lauder og Elizabeth Arden. Men det der med at fastholde en god hudplejerutine har jeg aldrig været god til.

Farvel til tør hud og hej til uren hud.

Tilbage i januar ville jeg for alvor gøre noget ved det og købte en helvedes masser produkter hjem. Jeg ville i gang med at være seriøs og få en god hudplejerutine. Vaske ansigt hver morgen og aften samt bruge gode cremer, serumer, olier, masker og alt det der hører sig til. Jeg skiftede stort set alle mine produkter ud og startede på nye. Jeg skrev et indlæg om min nye rutine i et indlæg her. Efter en god uges tid inde i min nye hudplejerutine, begyndte jeg at få et par bumser og jeg syntes at hudorme og generelt urenheder kom mere og mere frem. Jeg kørte videre med min rutine i nogle uger, for man ved jo aldrig helt hvad det lige kan skyldes når der kommer urenheder. Det kunne jo også være på grund af kost, træning eller at jeg måske havde en stresset periode.

Men urenhederne blev ved de kommende uger og måneder. Samtidig så oplevede jeg få det var mere spredt end det plejer. Jeg fik flere bumser på kinderne og i panden end jeg før har oplevet. Jeg vidste at det ikke var på grund at kost, træning eller andre ting for det havde været uændret. Det eneste jeg havde ændret på i min hverdag var de produkter jeg brugte. Efterhånden skar jeg flere og flere produkter fra min hudplejerutine. Jeg ville prøve at finde “synderen”, for det kunne jo være at det var en eller to af produkter som jeg brugte som var problemet.

Udskiftning af produkter fra tør hud til uren hud

Men det er nu ikke helt sandt det jeg skriver. For jeg skar i princippet ikke ned for mit forbrug af produkter, jeg købte bare nye til at erstatte de gamle. Denne gang bare produkter som skulle virke mod urenhud i stedet for tør hud. Jeg købte blandt andet en del produkter fra mærket The Ordinary, som heldigvis er meget budget venlige – men til gengæld lidt skrappe og avanceret.

Lang historie kort – det hjalp heller ikke. For at det her ikke bliver et vanvittigt langt indlæg, så kommer jeg til at dele det op. I næste indlæg vil jeg skrive om hvad jeg gjorde efter jeg gav op med alle de produkter jeg havde købt.

Det er meget grænseoverskridende at dele de her billeder. Men jeg er glad for at jeg både taget billeder og faktisk også filmet under forløbet, for selv at kunne følge med i udviklingen. Desuden er jeg også klar over at det kunne være meget værre end hvad det er. Men for mig er slemt og rigtig træls, at jeg som sagt i en sen alder begynder at få “dårlig” hud. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Event med Fynske Influencers