I juni vil jeg...

Event med Fynske Influencers

// Reklame / Inviteret //

 

Jeg har været med i netværket Fynske Influencers siden de startede og for tredje gang var vi så heldige at kunne være hos Café Fleuri. Det er uden tvivl en af Odenses hyggeligste caféer, med de sødeste ejer og personale. Du kan spise økologisk og vegetarisk – og man skal prøve deres overdådige og farverige brunch.

De har fornyligt fået lukket op for deres nye baglokaler som ligger bag gården. Her kan man booke til selskab og jeg vil bare sige, at jeg mangler bare en anledning til at tage folk med derind. For der er simpelthen så hyggeligt.

Hvis vejret er godt, så skal man helt sikkert sidde sig ud i gården og nyde en kop kaffe.

 

Til eventet var Copenhagen Sparkling Tea med, for at præsentere deres økologiske vine. Jeg smagte den som hedder RØD og den var rigtig lækker. Både frisk og sød – helt perfekt til at drikke en sommerdag.

 

Nu er det snart weekend og jeg skal i morgen til sommerfest med hele ‘Linde-Familien’. Det plejer at være super hyggeligt, så det glæder jeg mig til. God weekend derude 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I juni vil jeg...