OOTD // 250519

TIL SALG

Jeg har sat et par items til salg på Vestiaire Collective. Det er min gule Chloé Faye taske, som jeg har været rigtig glad ved. Men efter jeg har skiftet mobil til iPhone Xs Max, så kniber det med pladsen. Se den til salg her.

Selvom at jeg knuselsker det hele, så er det bare synd at det står og ikke bliver brugt. Mine Chloé Rylee støvler har jeg kun brugt en enkelt gang og mine Stella McCartney ankelstøvler har jeg slet ikke fået taget i brug. De er ellers så smukke. Men jeg går bare sjældent i høje hæle og må nok indse at jeg heller ikke lige kommer til det.

Se dem på Vestiaire her.

Find dem her.

Min elskede Proenza Schouler var et rigtig godt køb, for det er virkelig en god taske. Den har den helt rigtige størrelse og god rumfordeling. Men jeg ønsker mig den i brun læder, som jeg tror jeg vil få brugt meget mere. Den kan ses her på Vestiarie.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD // 250519