Stue make-over og en rabat kode

Weekend tur til Berlin

Vi kunne slet ikke bestemme os for, hvor vi skulle tage hen i weekenden, da vi i fredags sad på Espresso House og drak kaffe. Valget stod mellem Flensborg, Hamborg eller Berlin.

For at gøre beslutningen nemmere, så tjekkede jeg vejrudsigten for de tre byer og da der stod 24 grader og høj sol hele lørdag i Berlin – så var valget nemt.

Det bedste ved den her årstid er at alt blomstre og er grønt. Turen derned fra Fyn, tager et sted mellem 5 og 7 timer alt efter trafikken. I øjeblikket har de stadig en del vejarbejder på motorvejene og der er flere steder for man skal ned på en 60-80 km/t. Så turen derned tog os ca. 7 timer inkl. stop.

Vi boede på Hotel Bristol Berlin som ligger på Kurfürstendamm, hvilket også er det område vi bevæger os mest i.

Hele weekenden var halvdelen af Kurfürstendamm spærret af til Classic Days, hvor der var mere end 2000 vintage biler. Efter at have set alle de smukke gamle biler, så drømmer man lidt om en selv. De er så charmerende.

Jeg var desværre halv syg hele weekenden, med hoste og ondt i halsen. På hotellets lounge fik vi os pause fra at gå byen tynd og jeg fik deres hjemmelavet ingefær te, som var lækker og hjalp lidt på min ømme hals.

Vejret var noget af det bedste på turen, det føltes som sommer. I sær om aftenen når vi gik rundt i det lune vejr. Så skønt.

Lørdag havde vi en smule tømmermænd, efter at have drukket et par drinks på Sausolitos – stamstedet 😉 Så vi hentede burger og fritter med hjem fra Five Guys og spiste på værelset i mens vi så Eurovision. Ser du det? Jeg skal se det. Og jeg elsker det. Lige så længe jeg kan huske, har jeg fulgt med i det. Mine favoritter var Portugal (som ikke gik videre fra semi-finalen – what altså?), Holland, Italien og NORGE. Jeg var sikker, helt fra start, at Norge ville vinde. Og hvis det ikke havde været for juryen, med deres mærkelige stemmer – så havde Norge jo vundet. Sorry nu går der lige ESC snak i den. Men hvad pokker skete der. Nord Markedonien? Nej. Stop. Det var så tydeligt fra seernes stemmer at de stemte på de gode sange og ikke, som juryen, på deres nabolande eller de sange som var mest politisk korrekte. Puh det var godt at komme ud med det. Haha.

Nå men… vi ses?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Stue make-over og en rabat kode