Nyt hår

I maj vil jeg…

 

En lidt sen månedlig post. Jeg plejer at have dem klar til den første. Men april forsvandt og pludselig er vi midt i maj.

Indtil videre i maj har jeg

… været i Flensborg med min kæreste. Vi er jo ca. i Hamborg hver anden måned, men har sjovt nok aldrig været i Flensborg. Ved ærligtalt ikke hvorfor. Men en spontan tur i lørdags førte os til den hyggelig tyske by. Det var jo en glædelig overraskelse, at så tæt på hjem findes denne flotte by. Vi skal helt sikkert dertil igen.

… afleveret halvdelen af mine møbler i stuen til Kirkens Korshær. Jeg har siden jeg flyttet hjemmefra, for 10 år siden, haft mange af de samme møbler med mig. Med tiden har vi købt nye til og derfor passede de gamle bare ikke længere til resten.

… været i IKEA. Pga overstående. Det var et et puslespil uden lige, at få “brikkerne” (læs, kasserne), til at falde sammen bag i bilen. Et bord, tre reoler, et skab, et tv-skab, to lamper og diverse krimskrams (som man altid kommer til at købe i IKEA), skulle moses ind i bilen. Det tog en evighed og alle vores kræfter (mig og min mor), at få puslespillet til at gå op. Hvis det ikke havde været for den franske hotdog vi spiste først, så havde jeg 100% givet op.

… lavet puslespil. Altså rigtig puslespil. Ikke kun møblerne bag i bilen. Nej et rigtig puslespil på 1000 brikker. Jeg er ikke færdig endnu. Nu skulle jeg jo til at bygge møbler også. Så det lægger lige så fint på spise bordet og mangler kun at blive udfyldt med alle de ens farvede brikker nu. Fedt.

… set GOT 5 dage efter alle andre. Vi kan først se det om fredagen. Så jeg frygter hver dag at se spoileres på de sociale medier. Men det er jo nærmest umuligt!

I resten af maj vil jeg

… bygge mine møbler færdig.

… lave mit puslespil færdig.

… arbejde videre på et rigtig spændende projekt, som jeg er startet op på.

Og så var det vidst det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nyt hår