5 hurtige om mig #5

Trend: Forår med gul

 

1: Kashmir trøje // 2: Blazer // 3: Fila sko // 4: Bralette og brief // 5: Ternet skjorte // 6: Taske // 7: Taske // 8: Stiletter // 9: Slå-om-bluse // 10: Oversized kashmirtrøje 

 

Jeg glæder mig til at det bliver forår og at vi får lidt bedre vejr. Gul er farve vi kommer til at se meget af dette forår og sommer og jeg skal helt sikkert have udvidet min garderobe med gule items. Jeg har min gule Chloé Faye taske, som skal mere i brug nårsolen kommer frem og så har jeg min store mohair strik fra H&M. And that is it. Så en ret sløv gul garderobe so far.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 hurtige om mig #5