OOTD #46 + FØDSELSDAG!

Sommerferien går til…

ITALIEN!

Jeps for 6. gang tager vi vores kør-selv-ferie til Italien og jeg glæder mig! I år skal vi bo på et helt nyt hotel, som jeg nok skal fortælle mere om, men jeg er ret spændt på at se det. De sidste par år synes jeg vi har været ret uheldige med de lejligheder vi har boet i. Så i år besluttede vi os for, det skulle være noget ordenligt. Og så vi betale hvad det koster.

Vi tager to ugers ferie i september og den her tur til Italien skal selvfølgelig kombineres med en by eller to på vej derned. Sidste år var vi i München og Milano, og tidligere har vi været i både Berlin og i østrigske byer. Jeg kunne godt forstille mig at vi tog et par dag i Østrig, da der er så smukt og vi elsker turen igennem Tyrol.

Vi elsker friheden ved kør-selv-ferie og for os er selve køreturen ligeså meget en del af vores ferie, fordi vi hygger os så meget på turen i bilen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD #46 + FØDSELSDAG!