Tirsdags tanker

OOTD og sure miner

Jakke: Meotine // Tee: Gina Tricot // Jeans: Topshop (gamle) // Sko: Topshop // Solbriller: ASOS

Det var alt for hurtigt at det gode vejr forsvandt igen. Jeg nåede heldigvis at få taget disse billeder i sidste uge, hvor der stadig var sol og blå himmel.

Jeg synes at den her uge har været lidt træls. Humøret har ikke været det bedste og jeg har haft mange øv opgaver på arbejde. Det betyder at jeg ikke har haft tid og fokus på det som jeg gerne vil og det irriterer mig lidt. Men sådan er det. I morgen er det min fødselsdag (woop woop), så det er da i hvert fald noget som gør mig i godt humør igen 🙂

Håber i har en bedre uge mig 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tirsdags tanker