OOTD 030319

Fødselsdags uge og et OOTD

Jakke: Mango // Strik: Weekday // Skjorte: H&M // Jeans: Topshop // Støvler: Chloe // Solbriller: ASOS

Jeg er vild med det flotte vejr som vi har haft på det sidste. Det skulle så desværre vende i den her uge.

Jeg er sikker på at den her uge kommer til at flyve afsted. På torsdag er det jo nemlig min fødselsdag og jeg glæder mig til at fejre det sammen med min kæreste. Jeg har besluttet mig for ikke at holde noget for familien i år, men heller vente til næste år når jeg fylder rundt. Desuden er min familie efterhånden så stor at den tætteste familie (forældre, søskende og bedsteforældre) nu tæller 20 mennesker.

Håber i får en dejlig mandag derude 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD 030319