Vinter outfit

New in // Chloé boots

SE DEM LIGE…

I am in love. De her støvler har jeg været varm på i et godt stykke tid nu. De er så vilde og de er så fede. Jeg elsker elsker elsker dem.

Modellen hedder Chloé Rylee og findes i forskellige variationer. Dem jeg har købt hedder Chloé Rylee Lace up i farven brown. De er udsolgt i den farve, men jeg har fundet dem i denne farve, denne og denne smukke sorte model.

Jeg er normalt str. 38 men har sized en halv størrelse op, så der er plads til en strømpe i. De er til den lille side og det er også det jeg har kunne læse mig til, hos andre der har købt dem. Så det er en god ide at gå en halv størrelse op.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vinter outfit