I februar vil jeg...

K-Beauty 10 trins hudpleje rutine

Jeg elsker at prøve nye skønheds produkter og da jeg startede på at abonnere på SuriSuri’s månedlige beautybokse fik jeg for alvor øjnene op, for det fantastiske koreanske skønheds univers. Det tog mig lidt tid, men efter at have læst om de famøse 10 trin til fantastisk hud, så var de lige hvad min vintertørrehud skulle stå model for.

Jeg er på ingen måder ekspert på området om koreansk skønhed. Alt dette er skrevet udfra mine egne erfaringer og hvad jeg har læst mig til på world wide web. 

De 10 trin består af:

  1. Oliebaseret rens
  2. Vandbaseret rens
  3. Eksforliering
  4. Toner
  5. Essens
  6. Serum
  7. Maske, f,eks. en sheet mask
  8. Ansigts creme
  9. Øjencreme
  10. Solcreme og her snakker vi altså faktor 50 – også om vinteren.

Ja, det lyder af meget. Men man skal ikke lave alle 10 trin hver morgen og aften. Det er princippet i mellem 7-9 trin man laver af gangen. Det er selvfølgelig også meget og det er mindst 4 trin mere end hvad jeg plejede at lave før jeg startede på min nye rutine.

En side note er at de her månedlige beautybokse man kan abonnere på, er en rigtig god løsning på at opdage nye mærker og produkter. Prøv eventuelt danske GoodieBox, SuriSuri eller den engelske LookFantastic

Man skal se det som at man laver lag på lag med alle produkterne, i stedet for at bruge en alt-i-en fed creme. Herunder har jeg lavet en collage med de produkter jeg bruger i øjeblikket. Sheet maskerne variere dog fra gang til gang, da jeg godt lide at prøve forskellige. I collagen har jeg ikke tilføjet øjencreme, da jeg i øjeblikket bruger en olie jeg har modtaget i en GoodieBox. Jeg er dog på udkig efter en erstatning og har bare ikke besluttet mig endnu, da jeg er lidt sart når det kommer til øjencremer.

Alle produkterne kan købes på SuriSuri (ikke reklame!) og er meget fornuftige i priserne. Der var ikke nogen af produkterne der fik mig til at vælte bag over stolen.

Herunder har jeg har lavet et skema for en uge med de trin jeg laver hver dag.

Allerede efter et par dage med mine nye rutiner og produkter kunne jeg se forskel. Min hud var slet ikke lige så tør, som den plejede at være. Det er i sær efter påførsel af make-up at jeg kan se forskel. Foundation blev aldrig særlig pæn og gjorde at min hud så endnu mere tør ud. Men nu er det markant forbedret og jeg har fået en glow tilbage og ser ikke udtørret ud.

Jeg vil helt sikkert forsætte med mine “10” trins rutine og det har motiveret mig til at tænke mere over hvordan jeg behandler min hud. For en vigtig faktor i koreansk skønhed er også den skønhed vi får indefra – f.eks. igennem vand og søvn. Men det er et helt indlæg for sig selv. Jeg vil slutte af nu, for ellers bliver det efterhånden et meget langt indlæg. Så tommel op til dig, hvis du har læst med helt her ti.

Til aller sidst vil jeg blive rigtig glad hvis du ville dele dine skønhedstips i kommentarfeltet og ellers så vil jeg bare ønske jer god dag 🙂  

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I februar vil jeg...