Detox body and mind!

On my mind // Chloé

TESS

Yes yes yes yes. Jeg er vild med den her model og så er Chloé bare dygtig til at vælge nogle gode og lækre farver. Jordtoner som passer ind i garderoben og som passer til utrolig meget. Jeg elsker at den bliver lidt chunky med den store rem og alligevel er den meget feminin. Jeg er i sær vild med modellen i croc-look (den brune på det første billede). De er super flotte.

CHLOÉ C

Første gang jeg så den, tænkte jeg at den var kedelig. Men der var alligevel et eller andet over den. For den er jo kedelig på den gode måde. Den er simpel og elegant. Det er en taske som man ikke hurtigt bliver træt og så passer den jo til alt. Jeg kunne forstille mig at det var en taske jeg ville bruge non-stop som en hverdags taske.

Jeg har altid haft et crush på deres Faye tasker og har en i lille version som jeg knuselsker. Men de lidt sarte fordi de (oftes) er i ruskind og kan hurtigt miste formen. Derfor har jeg ikke generhvervet mig en mere, som jeg ellers gerne ville. Nu tænker jeg helt sikkert at pengene heller skal spares op til en Tess eller en C taske 🙂

 

//Pictures from Chloé website//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Detox body and mind!