On my mind // Chloé

3 dags juicekur // Dag 1

I går startede jeg på min juicekur, som varer i tre dage. Det er noget jeg længe gerne har ville prøve og det er her var det helt rigtige tidspunkt at starte på.

Juice kuren er fra Restart Juice og indeholder 5 juicer per dag + shot og to tebreve fra Pukka samt en citron til at presse i sin vand om morgenen. Derudover får man et fint lille kit med fra Ecooking som inkludere prøver på deres Vitamin Boost serum, A-Vitamin Kapsler, Dagscreme, Natcreme, en Peel Mask og en Alt i En Balm. Virkelig en lækker ekstra ting at få med.

Dag 1//

Jeg havde utrolig svært ved at stå op om morgenen. Jeg tog som det første det lille Power Shot og pressede citron i et stort glas vand. Vandet kunne jeg ikke drikke op og startede i stedet på det første juice, som jeg drak færdig da jeg var kommet på arbejde.

Omkring formiddag begyndte sulten så småt at melde sig. Jeg drak en del vand ind i mellem juicene og en Mint Matcha Green te.

Jeg havde hele tiden en smule sult og det var først ved den 4. juice Oh Happy Day som smager af kakaomælk at jeg fik følelsen af at være mæt. Efter arbejde var det værst og jeg var sulten. Tænkte først at jeg ville ligge mig og hvile så jeg kunne “glemme” sulten lidt. Men besluttede i stedet for at gøre det modsatte og holde mig beskæftiget indtil at jeg skulle drikke den sidste juice som min aftensmad. Så jeg tog et bad, brugte peel masken fra det medfølgende kit fra Ecooking. Herefter klippede jeg mit hår – det trængte ret meget og med mit lange hår er det nemt at klare det selv. Så det blev til lidt selv forkælelse i ventetiden.

Den sidste juice hjalp på sulten. Jeg blev ikke mæt, men holde det kørende med vand og den sidste te Cleanse inden jeg gik i seng.

Har du prøvet at være på juice kur eller har du overvejet at prøve det?

Et minus ved at være på juicekur er at man skal tisse konstant! OMG. Som i 7-8 gange i løbet af en dag. Besværligt! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

On my mind // Chloé