18. December

Detox body and mind!

Long time no see. December forsvandt fra mig og mine planer og om at poste hver dag i december røg meget hurtigt i vasken. Inspirationen, tiden og lysten var væk.

Jeg valgte i sidste uge at slette min Facebook og Instagram app. Jeg havde og har brug for at koble af. Men for at være bund ærlig, så er det er altså svært at holde fingerene fra mobilen. Man mangler noget at tjekke. Jeg tjekker mails 100 gange om dagen nu. Og der er jo ikke noget at komme efter. Det er en stor tilvænning og ret skræmmende hvor meget jeg faktisk hele tiden har brug for at tjekke noget på min mobil.

I dag er jeg desuden også startet på en 3-dags juicekur. Jeg har længe gerne ville prøve det, men har bare syntes at det var dyrt og kunne ikke helt tage mig sammen til det. I december kørte Restart Juice så med et tilbud og så slog jeg til.

Lige nu sidder jeg med min Pukka Mint Matcha Green te og venter på jeg skal have min næste juice. En smule sult kan jeg godt mærke, men jeg er også altid sulten om morgnen – så vidste godt det blev det sværeste tidspunkt på dagen. Eller det er det jeg tror. Nu må vi se hvordan resten af dagen forløber sig.

Så januar er skudt i gang. Den første gik ikke så godt og jeg var syg, men her i uge 2 prøver jeg at komme tilbage on-track.

Jeg håber i kommet godt ind i det nye år 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

18. December