Inspiration til Julebordet 2018

18. December

Meget snart går vi på juleferie og jeg glæder mig til en masse dage sammen med familien.

Men jeg glæder mig også til de dage, hvor min kæreste og jeg bare skal rå hygge og slappe af. Bare nyde hinandens selskab – det trænger vi til.

Først skal vi dog lige igennem den her uge som er lidt hektisk. I morgen skal jeg til Odense og få ordnet negle så de er klar til jul og nytår. Yessss. Tænker det bliver mere neutral eller en nude farve jeg vælger den her gang efter at have haft sort i et par uger nu.

På torsdag fylder min lillesøster 18 år! Og det skal fejres med fødselsdag for hele familien. Det skal nok blive rigtig hyggeligt. Fredag holder hun så sin 18-års for sine venner og der er vi et par stykker “voksne” som skal komme og holde styr på den flok hun har inviteret. Der kommer næsten 60, så der skal nok blive gang i den! Haha…

Men inden stor 18-års om aftenen er der også lige juleafslutning på arbejdet. Så jeg forventer en meget stille og rolig lørdag 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Inspiration til Julebordet 2018