På det seneste...

Inspiration til Julebordet 2018

Se også inspiration fra 2017 her.

Jeg skal holde jul hos min mormor og morfar, så jeg har ikke nogen indflydelse på julebordet i år.

Men jeg glæder mig til den dag at det er vores tur til at holde jul for vores familier. Indtil da må jeg bare drømme og planlægge hvordan mit julebord skal se ud. Jeg elsker at nusse om sådan nogle ting og få ting til at se godt ud. Så ens gæster ved at der er blevet kræset om en på flere måder end ‘bare‘ maden 🙂

Har i allerede planlagt jeres julebord?

// All pictures: From Pinterest //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

På det seneste...