Beauty julekalender 2018 // 35 forskellige!

Når fynboen kommer til Kbh! POKE Bowl, Gucci og hotel.

I sidste uge (mandag), tog jeg mig et par fridage og tog toget til Købehavn. Jeg skulle mandag aften til et Bloggers Delight Plus møde og tænkte at det var perfekt, at kombinere det med en lille get-away tur. Jeg har før boet på The Square Hotel og syntes det er ganske udmærket. Beliggenheden kan jo næsten ikke blive mere centralt, så det er helt perfekt.

Lad os lige snakke hurtigt om Wolt. Det ved du godt hvad er,  ikk? Jo. Anywho. Det eksistere ikke i Udkantsdanmark. Vi har én mulighed med JustEat. Yas… Så jeg måtte selvfølgelig benytte mig af den ekstremt smarte og dovne App. Hvad jeg skulle jeg have? En POKE Bowl off course. Man er vel blogger og man er vel i KBH? Det smagte fint og jeg følte mig sund. Så sund at jeg måtte ned på Espresso house efter en Cappuccino og en kanelsnurre efterfølgende. Sorry not sorry.

Inden mit madræs, havde jeg været en tur nede af strøget og brændt en smule penge af. Jeg skulle finde gave til mine kæreste, det kan i læse mere om her. Jeg købte også en gave til mig selv fra Gucci. Jeg gik faktisk kun derind for at kigge, men jeg blev mødt af en meget sød ekspedient og hun hjalp mig med det køb som jeg endte med. Det vil jeg ikke afsløre endnu. Men faktisk har jeg lagt et billede ud på in inta-story med det. Så ved ikke om der er nogen som har kunne spotte det?

Tirsdag morgen vågende jeg op til det smukkeste solopgang over byggepladsen på rådhuspladsen. Jeg gik på Espresso House og spiste morgenmad, læste nyheder på min telefon og blevopdateret på de sociale medier. Bagefter gik jeg igen på strøget for at bytte en af de ting jeg havde købt dagen før. Jeg havde ikke så meget tid inden jeg skulle tilbage og tjekke ud og hjem med toget til Fyn.

Jakke: Karen Millen // Strik: Arket (ny) // Jeans: Topshop // Sko: Nike // Cover: Fendi // Taske: By Malene Birger // Ring: Dyrberg/Kern

Et par hurtige selfies i spejlet 😉 Jeg havde et meget simpelt og monochome outfit på. Sort, grå og hvid. Jeg elsker den kombination. Det er bare stilet og klassisk. Striktrøjen købte jeg mandag i Arket. Hvis man er strik elsker, som jeg og gerne vil have kvalitet for pengene, så har Arket altså virkelig de lækreste strikke!

Det var lidt om min tur til vores skønne Hovedstad. Jeg kommer heldigvis allerede tilbage senere på måneden 😉

Rigtig god dag derude!

#Bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Beauty julekalender 2018 // 35 forskellige!