#TrowbackThursday // En sommerdag i Milano

New in // Louis Vuitton

Da jeg var i København i mandags tog jeg forbi et par butikker, for at kigge på fødselsdagsgave til min kæreste. Jeg har besluttet mig for at købe et flot slips og tog i Louis Vuitton for at finde et. Selvom jeg var en smule skuffet over udvalget, fandt jeg alligevel et som jeg syntes var flot. Men jeg var meget i tvivl om min kæreste ville kunne lide det. Så købte faktisk en back-up gave også haha 😀

Min kæreste blev glad for gaven, men vi blev enige om at vi godt kunne finde noget bedre. Så han beholdte den anden gave jeg havde købt og så tog jeg ind dagen efter og byttede slipset.

Jeg endte med at købe den her fine pakke med 7 små parfume flasker i. De to af duftene er unisex og derfor kan vi begge bruge af den. Men altså, det falder så til mit held at de fem andre dufte, er feminine dufte.Så der er to som er lidt mere tunge og kan bruges som unisex. Tre af dem er friske og lette og de sidste to af dem er lidt mere blomstret og sødlig i duften. Jeg kan godt lide at blande to af duftene hvor den ene er frisk (Mille Feux) og den anden er blomstret (Rose de Vents).

Udover de dufter fantastisk, så er de simpelthen så fine i indpakningen og har en praktisk størrelse, så man lige kan tage sin lille ynglings duft med i håndtasken eller når man skal rejse.

Det kunne fint bruges som en julegaveide 🙂

#Bloggersdelightplus

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

#TrowbackThursday // En sommerdag i Milano