Apps til billede redigering og til Instagram feed

OOTD 071118

Coat: Karen Millen // Knit: Arket // Pants: H&M // Bag: By Malene Birger // Shoes: Nike

Outfittet fra i går hvor jeg kom hjem fra København.

Jeg nåede lige at komme hjem og slappe af et par timer, inden jeg skulle videre til fødselsdag.

Jakken er købt tilbage i 2016 og jeg kan huske at jeg var meget i tvivl om jeg skulle købe den i den grå farve, eller den meget flotte camel farve – som på det tidspunkt også var yderst populært.  Det er det jo stadig, men jeg er glad for at valgte den grå farve da den passer bedst ind i farverne i min garderobe. Jeg kan se at de har lavet en magen til i år i camel farven og nu frister den igen fordi det bare er en klassisk og tidsløs jakke (se den her).

Nu er det tilbage på arbejde og jeg kan godt sige at jeg allerede glæder mig til at det bliver weekend 😉

God dag derude!

#Bloggersdelightplus

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Apps til billede redigering og til Instagram feed