5 serier du skal se

Apps til billede redigering og til Instagram feed

Jeg bruger tre apps til Instagram. Heraf er der to apps hvor jeg redigere billeder, som er Whitagram og Lightroom. Den sidste app jeg bruger hedder Plann og den vender jeg tilbage til sidst i denne post.

Jeg har skrevet mere om redigering af billeder i Lightroom her. 

Først skal vi kigge på Whitagram hvor jeg har redigeret en stor del af mine billeder i. Det smarte ved den app er, at der et utal af filtre som man bruge (gratis) og som gør det super hurtigt og nemt at redigere sit billede.

 

Lightroom bruger jeg mest når jeg redigere billeder på min computer. Jeg syntes det er en smule mere avanceret og det har rigtig mange funktioner. Man kan foreksempel manipulere med de enkelte farver på et billede.

I mange tilfælde har jeg bare redigeret billeder i Instagram. Det er ret nemt og billederne kan blive fine på en hurtig og simpel måde. Det er bedst til hvis man bare skal redigere i lys og skygger.

Jeg har valgt at holde mit feed meget “naturligt” – dvs. jeg manipulere ikke særlig meget med farverne. Jeg bruger kun en smule pink farve i mine billeder, for at give en smule mere ens look. Desuden har Instagram gode filter i forvejen som man kan bruge. Det behøver slet ikke at være så besværligt 😉

Til sidst så bruger jeg appen Plann. Den bruger jeg til at planlægge mine billeder, for se om rækkefølgen passer. Det er super smart. Man lægger bare billder op, som man ved man vil poste og så kan man rykke rundt på dem, så man finder den bedste rækkefølge af billederne. Der er også en smart funktion, hvor man kan se hvilke af ens billeder som har performet bedst med likes og hvornår på dagen det er bedst lægge billeder op.

 

Det var lige de Apps jeg bruger i øjeblikket til min Instagram. Der er et utal af andre Apps man også kan bruge og jeg i gang med at teste to andre som jeg lige skal sætte mig lidt mere ind i, inden jeg begynder at skrive om dem 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 serier du skal se