Brugte produkter #1

5 serier du skal se

The Handmaids Tale – HBO

Den er uhyggelig, crazy og fantastisk. Jeg er vild med den her serie! Nogen som har set den? Hovedrollen spilles af Peggy fra Mad Men. Altså ikke Peggy men hende der spiller Peggy. Så ved i godt hvem jeg mener jo. Skønne Elisabeth Moss gør det bare skide godt. Historien er anderledes, dyster og der sker nye overraskelser i næsten hvert afsnit. Masser at overraskelser og WTF situationer.

Billedresultat for the handmaid's tale

13 Reasons Why – Netflix

Du kan ikke have undgået at høre om den her serie. På dansk Døde Piger Lyver ikke.

Jeg så den første sæson på et par dage. Åd det råt. Jeg kan ellers godt være hysterisk og nægte at se hypede serier. Well det ender bare altid med at jeg bukker under og kommer for sent til festen. Efter at have fortæret sæson 1 på et par dage, tvang jeg min stakkels kæreste til at se den forfra med mig. Heldigvis kunne han godt lide den og sammen så vi sæson to som kom ud i maj.

Den skal ses og selvom det handler om meget unge mennesker i high school, så er det bestemt en vi voksne også kan se.

Billedresultat for 13 reasons why

Riverdale – Netflix

Her har vi altså endnu en gruppe high school teenagere, som oplever ting og sager. Det er klassisk amerikansk med cheerleaders, talentkonkurrencer und die ganzen molevitten. Sæson tre er i gang nu, hvor det hele tager en ny drejning. Der er masser af crime, love og drama. En underholdende serie, som har et godt cast. Jeg elsker Lili Reinhardt som spiller Betty.

Relateret billede

Gossip Girl

Det er helt sikkert en serie for piger. Det handler om unge rige mennesker, som lever i luksus. Men det kommer ikke uden drama! Uh ha da. Det en serie om venskaber, kærlighed og mange andre ting – som vi normale mennesker nok aldrig kommer til at opleve. Det er meget amerikansk og det er helt fantastisk.

Billedresultat for gossip girl

Sex and The City – HBO

Har du ikke set Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha – så er det på højtide. Vil ikke sige andet end bare kom i gang. Til alle os der har set det +20 gange, så kan man altid se det igen. Er det ikke rigtigt? Lige som Venner. Det kan man se altid. Så gør det heller ikke noget man sidder med mobilen halvdelen af tiden og scroller igennem sit Insta feed.

Billedresultat for sex and the city

Har du en serie eller to du kan anbefale? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Brugte produkter #1