I november vil jeg...

Brugte produkter #1

//Indeholder Affiliate link. Markeret med *//

Milk_Shake Whipped Cream leave-in foam*

Jeg købte den fordi Sandra Willer anbefalede det, for lang tid siden på hendes Insta-story. Jeg er ret begejstret for at produktet er i skum. Det har jeg altid godt kunne lide, ligesom håndsæber og bodywash som kommer i skumform. I will buy it. Den bruges efter hårvask og kommes i håndklæde tørret hår. Jeg vil ikke vove og påstå at den har gjort den vilde forskel på mit hår. Men på anden side har den heller ikke gjort noget dårligt.

Det eneste negative jeg har at sige om produktet er lugten – den er lige sød/vanlilje-agtig nok til mig.

Clarins Déodorant Roll-On*

Endnu et produkt som er købt ved en anbefaling. Denne gang af min veninde og jeg kan varmt anbefale den videre. For mig kan den sammenlignes med Biotherms og Lancômes deodoranter, som jeg også har været glade for at bruge før. Honest truth så kunne duften godt være bedre. Den er ikke kraftig, men den har altså lidt en ‘gammel dame‘ duft. Men det er da bedre end sved og den holder godt!

Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel*

Jeg knus elsker 90% af alle Ole Henriksens produkter. I flere år har jeg brugt hans produkter og jeg fanger mig selv i altid at gå tilbage til dem, efter at have testet andre mærker. Der er blevet snakket uendelig meget om denne gel og jeg måtte selvfølgelig prøve den og se om den kunne noget.

Den har ikke været en life changer for mig. Men det er altid svært at sige, om min hud havde været værre hvis jeg ikke havde brugt den eller helt uændret. Personligt vil jeg umiddelbart hellere kaste mine penge efter nogle af hans andre produkter – som jeg ved gør en forskel for mig.

Ciaté Wonderland Intense 3D Volume Mascara

Den her mascara var med i enten en beautyboks eller julekalender sidste jul. Jeg er ret kritisk overfor mascaraer, så jeg var naturligt skeptisk da jeg fik denne. Men til min store glæde, så levede den op til min forventninger. Det er ikke en gummibørste, som er et plus for mig fordi jeg bedst kan lide de gammel-daws børster. Det næste plus er at børsten er timeglas formet og det har jeg bedst erfaringer med. Den spreder vipperne og giver lange, fyldige, men stadig naturlige vipper. Den kunne jeg godt finde på at købe igen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I november vil jeg...