OOTD: Hjemme træning

OOTD Hamborg og nyt køb

   

Coat and jeans: Topshop // Scarf: By Malene Birger // Knit: H&M // Shoes: Dr. Martens // Bag: Proenze Schouler

Vi havde i princippet ikke nogle planer her i weekenden – kun at hente min søster fra fest fredag nat. Men hvad jeg ikke vidste var, at min kæreste havde planlagt en tur til Hamborg til os om lørdagen.

Hvis man kender mig og har fulgt med her på bloggen, så er det jo ikke nogen hemmelighed at vi elsker at køre syd over grænsen. Hamborg har vi besøgt et utal af gange og vi skal afsted igen om to uger. Der bliver det med overnatning, da min kærestes fødselsdag skal fejres der.

Det er jo for alvor blevet koldt og jeg har derfor købt mig et par ordenlige vinterstøvler som jeg har ønsket mig et stykke tid. Det er modellen Leonora fra Dr. Martens. De er med for og er bare så varme og behagelige! Jeg har de klassiske støvler med snørebånd også, som jeg gik med hele sidste vinter. Derfor syntes jeg det var et godt køb, at supplere samlingen med et par mere. Desuden er det meget rart at man bare kan stikke foden i, uden at skulle bøvle med snørebånd! Haha dovenskab.

I dag venter jeg spændt på en anden pakke skal komme, med noget som jeg ønsket mig siden sidste år. Det har krævet lidt opsparing og mod at klikke hjem. Så nu er jeg meget spændt på at modtage pakken og se om det er lige så fantastisk som der jeg så den for et år siden! Kan i gætte hvad det er? 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD: Hjemme træning