OOTD og masser af græskar

SoMe trends jeg er træt af

^^ Billede fra vores sommerferie. Her i München hvor vi spiste pandekager inden vi kørte videre til Milano. Det var Insta-venlig mad 😉 

  • Lunar Ways. Nogle af mine ynglings influencers reklamere for det her firma og det gør at jeg næsten hver uge ser en story fra én af dem, hvor de snakker løs om den her virksomhed. Man kan få et sort kredit kort jo! Og 50kr ind på sin konto, armen altså. Jeg håber de tjener godt på det, for det er meget trættene efterhånden.
  • Den lille smalle blogger solbrille. Tak nu har vi set den og nej det bliver aldrig smart eller praktisk for en sags skyld.
  • Smoothiebowl – er vi enige om det er en smoothie i en skål med alt mulig pynt på? Så altså blendet frugt, med frugt som pynt? Besværligt i min optik.
  • Leopardprint. Den er ved at dø lidt ud og så ved at gå over i slangeprint. Same same hvis du spørger mig.
  • Ganni striktrøje. Jo den er da fin. Men virkelig overrated. Jeg mærkede den i Magasin en dag og den kradser jo som en i helvede? Gør de alle sammen det? Prisen på grisen sætter også mig af. Nej tak eller tak.

Kan du tilføje mere til listen eller syntes jeg er helt hen i vejret med mine punkter? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD og masser af græskar