OOTD #27

OOTD #28

Coat: Topshop (old) // Knit: H&M // Tee: Gina Tricot // Jeans: Topshop (Jamie) // Shoes: Nike // Bag: Louis Vuitton

Jeg trænger virkelig til en ny mobil! Billedekvaliteten er blevet så dårlig.

Jeg bruger næsten udelukkende min egen mobil til at tage billeder med. Det er en iPhone 7 og er halvandetår gammel. Jeg drømmer om en iPhone 8 Plus eller en af de nye iPhone X Max! Uh, men den bliver vidst i drømmeland, med den sky høje pris den har.

På det sidste har jeg også overvejet at købe et godt kamera, som har en god størrelse til at have med i tasken. Jeg har et Canon spejlrefleks. Men det er en af de der store kameraer, som bare er mega upraktiske at slæbe rundt på. Det er bare en jungle at begynde at lede efter et nyt. Ved ikke hvor jeg skal starte eller slutte med at kigge. Any ideas?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD #27