OOTD: En gul striktrøje

Lækre bolig ting

Reklame / Inviteret

I sidste uge var jeg inviteret til et event hos Tine K Home i Odense. Jeg kendte til butikken i forvejen og har mange gange tænkt at jeg ville ind og kigge. Har bare aldrig fået det gjort. Men nu hvor jeg har set butikken, så er det nok både godt og skidt at jeg ikke har været forbi før. For wow hvor er der mange lækre ting og jeg kunne uden tvivl købe mig fattig derinde!

Det er masser inspiration at hente og man kan få helt lyst til at om dekorere derhjemme, efter en tur i butikken. De forhandler mange forskellige mærker, udover deres eget og så køber de selv ind fra blandt and Marokko.

Jeg skal helt sikkert tjekke deres outlet butik ud også som lægger ved siden af butikken på Overgade i Odense. Har hørt at man kan få nogle rigtig gode tilbud derinde 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD: En gul striktrøje