Status på nytårsforsæt

OOTD: En gul striktrøje

Knit: H&M // Jeans: Topshop (Jamie) // Boots: Dr. Martens // Sunnies: H&M

Det er meget få stykker tøj jeg har ejet som har haft farven gul. Men den her vamsede og lidt store strik fra H&M kunne jeg ikke stå for. Gul er jo altid en riski farve, men nu tog jeg chancen og syntes den fungere rigtig fint.

Den findes også i en camel, sort og grå farve, men det er den i camel som jeg også har set mig lidt varm på. Den er fra H&M’s Trend afdeling og er i mohairmix. Jeg kan se den er udsolg på nettet (se link her for gul, og her for camel), men den er muligvis stadig i butikkerne.

Btw. Er jeg den eneste som syntes, at H&M ret tit har udsolgt på nettet? 

Strikket trøje i mohairmix - Lysebrun - DAME | H&M DK 5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Status på nytårsforsæt