Disk til reception DIY

Status på nytårsforsæt

Som så mange andre så har jeg også haft nytårsforsæt for 2018, læs dem her. Eller det vil sige at jeg kalder dem ikke for nytårsforsæt, men for ting jeg gerne vil. Men hvordan går det så nu 10 måneder inde i 2018. Har jeg opnået noget af det? Lad os se:

Jeg havde delt det op i kategorier og de kommer her:

Den første var sundhed. Her havde jeg tre punkter; Starte på juicekur, lære at stå på hænder og lære at løbe 5 km i træk.

Det her kan siges meget kort. Ingen af delene kan jeg vinge af. Så fail på sundshedskontoen.

Næste kategori var rejser. Her havde jeg skrevet om jeg gerne ville til Dubai, roadtrip igennem Europa, tage til Dublin, komme tilbage til Hamborg et par gange og til sidst tage til London. 

Dubai tog vi til i maj måned, den kan du læse om her, her og her. Det var første gang vi var der og det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Næste mål var en roadtrip igenenm Europa og det gjorde vi som sådan også. I sommers kørte vi til München og var der et par dage, videre til Milano igennem Schweiz og Lichtenstein og efter et par dage i Milano tog vi en uge i Bibione ved Adriaterhavet. Du kan blandt andet læse om vores tur her, her, her og her.

Vi vil rigtig gerne prøve at køre igennem andre lande også, som Holland og Frankrig. måske det bliver det næste sommer.

Hamborg besøgte vi i februar, april, juni og så sent som i weekenden. Vi tager afsted igen d. 16 november og vi skal nå en tur mere i december hvor julestemning pryder vores ynglings by.

Dublin og London er og bliver desværre ikke til noget i år. Men set tilbage, så har jeg også fået rejst alt det jeg kunne ønske mig sammen med min kæreste.

Tredje kategori hed køb

Der var kun en ting, men en meget stor ting. Et hus. Det er ikke sket. Vi hen over året været ude og kigge på et par stykker og jeg har holdt øje næsten dagligt på boligsider. Men der har bare ikke været det rigtige. Det lader sig vente og det er heldigvis ikke noget som haster. Jeg tror ikke at vi når at købe drømmehuset i 2018. 2019 må være året til det.

Til sidst havde jeg lavet en ‘andet‘ kategori. 

Her skrev jeg at jeg gerne ville se mere til min far og den side af familien. Her må jeg bare erkende at det kom ikke til at ske. Desværre. Det her år har været fyldt med en del op og ned ture. Jeg har haft mere fokus på mig selv, mit forhold og et stort fokus i mange måneder omhandlede min mors side af familien. Der er ting man ikke kan forudsige eller planlægge og sådan er det bare. Nogle gange må man bare følge med og rette ind i nye hverdage.

Noget andet jeg skrev var at tage mere i biografen. Det kom ikke til at ske. Har været i biografen 1 gang i år og det er bare en ting vi er blevet vildt dårlige til.

Til sidst skrev jeg at jeg gerne ville gå mindre op i hvad andre syntes om mig og nyde livet mere. Det syntes jeg faktisk godt at jeg kan vinge halvt af. Vi er ikke i mål endnu, men jeg har fået det meget bedre med mig selv. Året er heller ikke helt omme endnu, så der er stadig tid til at nyde livet mere og stresse mindre.

Hvordan er det gået med dine nytårsforsæt? 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Disk til reception DIY