I oktober vil jer...

Disk til reception DIY

 

På mit arbejde er vi i fuld gang med den nye administrationsbygning, som vi forhåbentlig flytter ind i hen over weekenden.

Jeg har brugt en del tid på research forskellige muligheder af diske til vores reception. Men der var bare ikke nogen jeg kunne lide! Hvad gør man så? Ja så tegnede jeg da bare selv hvordan jeg gerne ville have den.

Vi skaffede planker fra den samme leverandør hvor vi også har købt vores plankeborde. En tømrer og en lærling brugte ca. 2 dage på at få skåret det til i de rigtige mål og få det hele samlet. Man kan slet ikke se på billederne hvor stor disken faktisk er. Den er jo næsten tre meter lang og ca. 119 cm i højden.

Men jeg er simpelthen blevet så tilfreds med resultatet! Hvad syntes i?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I oktober vil jer...