OOTD 240918

Update

Hej derude!

Jeg har ligget syg hele weekenden og er først nu ved at være på toppen igen. Jeg har været forkølet og det er så meget på grund at det her efterårsvejr.

Det er for alvor tid til at hoppe i vinterstøvlerne, finde jakkerne frem og hoppe i store striktrøjer. Det er blæsende og koldt. Hvilket gør det perfekt suppe vejr. Suppen på billedet her over er fra Soup Stone i Odense, hvor jeg spiste med min søster i sidste uge. Det kunne jeg godt klare igen i dag.

Det var meningen at jeg skulle bruge den her uge på at flytte ud i vores nye kontor – på arbejde. Men byggeriet er blevet udskudt 1 uge, hvilket passer mig fint nu hvor jeg har ligget syg. Jeg mangler stadig at få lidt møbler hjem og at få købt planter og diverse pynte ting. Jeg glæder mig så meget til at vi kan rykke ind og er kommet på plads!

Håber i har en god dag 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD 240918