OOTD #22

OOTD #23

Knit, hair piece and pants: H&M // Bag: By Malene Birger // Shoes: Nike

Jeg får brugt mine nye Nike sneakers en del lige for tiden. Men de passer jo også til det meste og er nemme at style.

Mit hår er ved at blive ret langt igen og går ned til lænden nu. Jeg er rigtig doven til at lave frisure med det, men har fundet ud af at det er dejlig nemt med en lille hair piece som den jeg har i her. H&M har nogle rigtig fine og billige bud på tørklæder som passer til at putte i håret.

Jeg er også begyndt at blive glad for at gå med smykker igen. Det er meget i perioder at jeg går med ringe og halskæder. Jeg har ikke huller i ørerne (mere) og er ikke god til at have armbånd på. Men det gad jeg godt blive bedre til 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD #22