Monki wishlist #7

OOTD #22

Knit and bag: By Malene Birger // Shirt: Mads Nørregaard // Jeans: Topshop // Shoes: Nike // Ring and hair piece: H&M

Outfit billeder fra i sidste uge hvor jeg tog med min mor og søster på en hurtig shoppetur. H&M havde 20% på alt og det blev vi selvfølgelig nød til at udnytte. Jeg viste på min Insta story at jeg havde købt nogle duftlys. Det har et rigtig godt udvalg af duftlys, til fornuftige priser og rigtig fine indpakninger.

Jeg købte også et par strik trøjer, som jeg jo er helt besat af. Elsker striktrøjer og ligesom min outfit her, så kan jeg godt lide at style det casuel med en stor skjorte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Monki wishlist #7