Wishlist // Isabel Marant Etoile

Min weekend

Strik fra H&M 

Hej derude.

Vi starter da lige en ny uge og mandagen med en selfie. Det er taget i går med begrænset make up og meget fedtet hår.

I fredags kørte jeg direkte fra arbejde indtil Odense, for at købe møbler og ting og sager til vores nye administrationsbygning. Vi flytter ind om 2 uger og det er nu at det rigtigt er ved at tage form, gulv er blevet lagt, maleren er færdig og glas i mellem kontorerne kommer op i denne uge. Det bliver så fedt at rykke ind i vores nye kontorer.

Det er blevet lidt en tradition at vi spiser morgenmad i Odense enten lørdag eller søndag. Og næsten altid på Baresso. Det er vores lille treat. Om eftermiddagen skulle vi til fødselsdag hos min lillebror, som fyldte 25 år og han skulle selvfølgelig have kanel! Jeg fatter ikke at min lillebror er 25 år. Det er jeg jo også 😉 Min kæreste skulle til Kbh til en anden fødselsdag og aftenen, så jeg greb muligheden og lavede hygge spa aften.

Min søndag blev en halv rensgørringdag og en halv se-så-mange-afsnit-serie-som-muligt. Med en tømmermands ramt kæreste og mit lave energi niveau blev det til perfekt afslappet søndag.

Har du haft en god weekend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Wishlist // Isabel Marant Etoile