Liste: 6 ting - forhold

September og efterår

Normalt så er jeg er ret glad for september. Mest fordi det er den der skønne overgang mellem sommer og efterår. Syntes dog vi er kommet lidt mere ind i efterårsvejr end sensommer.

Men i år er september en måned som for mit vedkommende, er rimelig booket op. Både min kæreste og jeg har planer alle weekenderne. Så det bliver en hektisk måned og jeg tror den kommer til at flyve afsted. Ville gerne have planlagt en lille tur til London, men tror det må vente til oktober.

I dag har jeg dog ikke nogle planer og jeg elsker at have min søndag fri. Den skal bare nydes med afslapning, lidt shopping på nettet og måske en smule rengøring. Jeg har pakket mig ind i et tæppe og drukket min første store kop kaffe, af nok mange i dag. Hvad skal du bruge din søndag på?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Liste: 6 ting - forhold