Milan outfit #1

Milan outfit #2

Top and skirt: H&M // Sandals: Topshop (old) // Bag: Chloé

Jeg er ret vild med det her outfit og jeg har brugt den nederdel så meget efter jeg købte den. Toppen kan også bruges off-shoulder, men det er jeg ikke så god til og jeg syntes også den fungere fint trukket op.

Det er sjovt som vejret pludseligt er skiftet herhjemme i DK. Man får jo helt en følelse af at det er efterår. På den ene side så er det hyggeligt med lidt regn og rusk, som giver anledning til hygge hjemme på sofaen. Men jeg håber du stadig at solen vender lidt tilbage igen. Er ikke helt færdig med sommeren 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Milan outfit #1