Milan - out and about

Milan outfit #1

Top: Primark // Skirt: Topshop (old) // Sandals: Birkenstock // Bag: Proenza Schouler

Jeg bliver altid lidt mere vovet når jeg er i udlandet og skal style outfits. Havde aldrig taget det her på herhjemme. Det er for piget og romantisk. Men i Milano syntes jeg det passede rigtig fint. Man tør også bare lidt mere at eksperimentere, fordi der ikke er nogen omkring én som kender en. You know?

Midi-skirts har været en fave. piece de sidste mange somre. De er bare så behagelig at gå med. Toppen er købt til ingen penge i Primark, i Hamborg. Den kan også bruges off-shoulder, men jeg godt lide det trukket op også.

I Milano var der masser af fashion/outfit inspiration at hente. Der var så mange stilede og flotte mennesker. Har helt sikkert hentet noget inspiration med hjem 🙂

Translate // When I am abroud I often find my self experiment more with styles and outfits. Normally I would never wear a outfit like this at home. It is to girly and romantic. But I think I was perfect for Milan. I love wearing midi-skirts in summer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Milan - out and about