München - Mr. Pancake

Milan – out and about

Vi ankom til Milano onsdag og tjekkede ind på vores hotel. Vi boede på hotel Uptown som ligger rimelig centralt og det tager kun 10-15 min. at gå til Duomo. Det var virkelig varmt og vi brugte det meste af tiden på at vandre rundt i Milano’s fine gader.

Jeg er vild med arkitekturen og de store brosten på vejene. Der er bare flot og det er en charmerende by.

Vi stod ca. 30 min. i tæt kø for at få fat på de her is, som smagte vanvittig godt. De hældte flydende chokolade i bunden af vaflen. Mums. Kan desværre ikke huske hvad is butikken hed, men vi så et par stykker af dem rundt i Milano. De virkede til at være ret populære 🙂

Vi gik byen tynd for at finde et sted at spise en aften og pludselig begyndte det at regne. Så vi hoppede ind det nærmeste sted og det var heldigvis et udmærket sted til en omgang pizza og pasta.

Vil faktisk sige at det var en smule svært at finde tiltalende steder at spise. Vi spiste en dag frokost på Wagamama fordi vi ellers bare var tæt på at på McD. Nogen som har været i Milano og kan anbefale steder hvor man skal spise til en anden gang?

Translate // We arrived to Milan on Wednesday and spent most of the days wandering around the streets of Milan. It is so pretty and charming. I really like the architecture. We had the best gelato which we had to stand in line for like 30 minutes. But i was worth it. And of course we ate lots of pizza and pasta. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

München - Mr. Pancake