I august vil jeg...

München – BMW M4 dream

Det som man faktisk skulle se her var det fine slot som vi var kørt ud for at se. Det er det mit hoved skygger for! Dårlig fotograf eller dårlig model? Haha

Tirsdag havde vi lejet en bil hos BMW. Min kæreste er mildt sagt meget glad for biler og BMW er tha best. Så vi lejede intet mindre end en M4 for en hel dag.

Jeg må jo også indrømme at jeg også godt kan lide biler. Ikke overdrevet, men nok mere end gennemsnittet når man er pige. Men jeg er vokset op med en far og 2 brødre som er tosset med biler og så kommer jeg sammen med en som endnu mere tosset med biler. Ja, så kommer det lidt af sig selv.

Det er en voldsom sjov bil at køre i og det var helt sikkert en fed oplevelse. Noget af det bedste var at vi kunne køre i det fantastiske omgivelser og det smukke landskab som der er i Bayern. Det havde helt sikkert ikke været ligeså en fed oplevelse hvis man havde skulle køre hjemme på de danske veje.

Endnu en anbefaling hvis man kommer til München og er glad for biler. Hvis man ikke vil leje, kan man også bare besøge BMW Welt som har et museum og et hav af flotte, nye og fede biler stående.

Translate // On Tuesday we picked up the BMW M4 that we had rented for a day. It was such a fun experience and we loved driving in Bayern where the landscape is amazing. I recommend to visit BMW Welt/World if you are in Munich and like cars

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I august vil jeg...