München - outfit #1

I august vil jeg…

… Nyde mere af det dejlige danske sommervejr. Jeg er ikke træt af at det er varmt og sommeren må få mig gerne varer indtil slutningen af september. Håber dog stadig at vi lige får en smule regn en gang i mellem.

… Se Westworld på HBO sammen med min kæreste. Vi har set de første tre afsnit og er hooked.

… Holde en pause med at shoppe. Hvis jeg kan, vel og mærket. Det er ikke sikkert det holder. Det er lidt riski at sige den første dag i måneden.

… Måske booke en stand til Veras Market i Storms Pakhus i Odense til på søndag. Jeg har tømt en del ud i garderoben og vil gerne sælge alt det jeg ikke får brugt. Ved faktisk bare ikke om jeg orker at stå der i så mange timer, hvis det bliver meget varmt.

… Fejre 6 års dag med min kæreste <3

 

Translate // Enjoy the lovely and sunny Danish weather >> Watch Westworld on HBO with my boyfriend >> Take a break from shopping. Let’s see how that goes >> I’ve cleaned out of my closet and I am considering selling it at flea market >> celebrate 6 years of love with my boyfriend. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

München - outfit #1