Style inspo #7

Back home – back at work

Vi kom lørdag aften hjem efter næsten 20 timers kørsel fra Italien. Godt trætte og ømme i kroppene brugte vi resten af lørdagen og søndag på ren afslapning.

Det er første gang at vi har oplevet så meget trafik på vores tur. Vi plejer selvfølgelig også at køre uden for industriferien og har derfor altid sluppet nogenlunde heldigt igennem. Men denne gang kunne vi tydeligt mærke at der var flere biler på vejene som sammen med alt det tyske vejarbejde, gjorde rejsetiden en smule mere besværlig.

Jeg skal nok skrive mere om selve turen i et andet indlæg. Kan fortælle nu at hvis du/i står og skal på kør-selv-ferie igennem Tyskland, så pak tålmodighed med. Vi har frygtet det værre end det var – men det var stadig slemt nogle steder.

Nu skal hovedet lige indstilles på arbejde og hverdag igen og det kan jeg godt mærke er lidt hårdt. Kender i det når man har brug for en ferie efter at have holdt ferie? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Style inspo #7