OOTD #17

Kør-selv-ferie. Vores rute:

Vi kører i morgen tidlig afsted på ferie. Vi skal være afsted hele uge 29 og 30.

Første stop: München

Vi har før været i München, men kun som korte stop på vej videre mod Italien. Det er så flot by at vi flere gange har snakket om at tage dertil, hvor vi har lidt mere tid. Desuden så er det jo ‘home of BMW’ som min kæreste har en forkærlighed for. Derfor har vi valgt at leje en M4 fra BMW Weld om tirsdagen og så skal vi udforske Sydtyskland. Det glæder jeg mig til!

Andet stop: Milano

Vi har aldrig været i Milano, så det bliver virkelig spændende at opleve den by. Vi var meget i tvivl om vi skulle køre til Milano eller Firenze. Men det blev altså Milano og det er jeg nu meget glad for. Det må blive Firenze næste gang. Vi skal være i Milano i tre nætter og har ikke planlagt noget. Vi tager det som det kommer. Det er rart at der ikke er noget planlagt faktisk.

Tredje og sidste stop: Bibione

Vores ferieby som vi bliver ved med at vende tilbage til. Det er rigtig turistby og der er ikke meget italiensk over det for at være helt ærligt. Men vi elsker at komme der og vi kender byen som vores egen bukselomme. Her skal vi være i en uge. Efter Bibione kører vi direkte hjem til Danmark.

Når jeg er tilbage laver jeg en lille guide og en liste med gode tips til når man planlægger kør-selv-ferie. 

God søndag derude 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD #17