OOTD Odense

Style inspo #5

Normalt går jeg langt uden om farven rød. Blå er min farve. Men på det sidste har jeg alligevel kigget lidt efter den og tænkt måskeMåske vi en dag kan blive venner. Mig og farven rød.

Jeg har fornyligt købt en rød slå-om-kjole. Det er en af de meget få items jeg ejer i farven rød. Men det er i det hele taget den varme rødlige/orange farve at jeg er blevet varm på. I sær til at kombinere med jeans. Jeg tror jeg må eksperimentere lidt mere med det 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD Odense