Style inspo #4

OOTD Odense

I weekenden trak min kæreste og jeg stikket og dovnede den maks. Det var tiltrængt efter en hård uge og fredag hvor vi havde personaledag og sommerfest i firmaet. Det var mig som stod som koordinator for hele arrangementet, så jeg var godt mør i hovedet efter en dag der startede kl. 06.30 med fælles morgenmad, efterfulgt af førstehjælpskursus, lerdueskydning, klargøring til sejltur og herefter spisning kl, 19.30. Husk på at det er altså håndværkere vi har med at gøre, så den får hele armen! Haha

Lørdag og søndag blev der sovet længe. Jeg fik endda sneget en middagslur ind også. The best! Vi spiste ude begge dage og overlod alt arbejde til andre 🙂 Nu har jeg også fået ladet batterierne op igen og har været okay produktiv med rengøring der hjemme og holdt en nogenlunde fornuftig kost. Nu må vi se hvor længe det holder 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Style inspo #4