Billeder redigeret i Lightroom

En dags tur til Hamborg

Coat and bag: By Malene Birger // Knit, sunglasses and shoes: H&M // Jeans: Topshop

Vi tillod os i tirsdags at holde en fridag og køre en tur til Hamborg. Vi kørte ved ottetiden her fra Fyn og stødte på vejarbejde hist og her, men klarede alligevel turen på 3 timer. Vejret var ikke det bedste, men det føltes også bare ekstra dårligt nu hvor vi lige er kommet ud af maj som var fantastisk.

Vi parkerede, som vi altid gør,  ved Alsterhaus og gik direkte ned og fik noget frokost på Vapiano. Det er bare hurtigt og nemt. Herefter gik vi rundt og kiggede lidt butikker. Alle var enten i gang eller ved at starte udsalg. Så jeg var så heldig at finde en ret fin skjorte i &Other Stories med 70%.

Inden vi kørte hjem tog vi forbi Primark som ligger i et indkøbscenter i Billstadt. Her købte jeg mest forskellige toppe og kjoler. Det kan være svært at styre sig, når det er så billigt. Det var dog mest sommertøj jeg købte, som er tiltænkt til vi skal på ferie i juli.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Billeder redigeret i Lightroom