OOTD #12

Billeder redigeret i Lightroom

 

EFTER:

FØR:

Jeg er så småt begyndt at lege lidt med at redigere billeder i Lightroom på min mobil. Jeg har ikke alverdens tålmodighed når det kommer til at redigere billeder. Derfor har jeg oftest hurtig redigeret lys og farve i selve Instagrams app eller brugt filter i en app som heder Whitagram.

Lightroom er en smule kompliceret for mig og jeg er stadig ved at lære alle funktionerne at kende. Indtil vindere er det kun indstilling af lys og farve jeg roder i. Det er i sig selv også krævende nok, syntes jeg.

Mange bruger det til at skabe et ens feed over deres Instagram. Det kan være lækkert at se på og virker professionelt. Jeg prøver så vidt muligt også at skabe et sammenhængende feed på min Instagram. Men jeg kan også godt lide det personlige der er i et feed ved at billeder varierer og det kan gå lidt tabt når alle billeder bliver redigeret til at ligne hinanden.

Jeg har endnu ikke fundet min farve. Typisk hvis man ser store influencers som er dygtige til at lave en sammenhængene feed, så kan man se at der er en gennemgående farve i billederne. Typisk så ser jeg det er lyserød og orange. Det ser rigtig flot ud og giver et feminint touch.

På de overstående billeder har jeg prøvet at dæmpe farverne og lave billederne mere rolige. Min hudfarve er dog blevet lidt for grønlig og skjorten er blevet meget hvid. Man Jeg er ikke 100% tilfreds med dem, men som nybegynder af Lightroom så syntes jeg det er okay.  k

Arbejder i med billeder i Lightroom eller bruger i andre programmer til at redigere jeres billeder i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD #12