OOTD #11

Kolding outfit

Kjole (gammel) og sandaler: Topshop // Taske og solbriller: H&M

Outfit fra da vi forrige weekend var en tur i fine Kolding. Her fandt jeg ud af at de havde en gågade jeg aldrig havde kendt til. Der kan man bare se. Tror i min familie har vi altid taget i Kolding Storcenter hvis man skulle handle i Kolding. Men gågaden er jo proppet med butikker og spisesteder.

Jeg var hoppet i en lidt ældre sag som jeg købte den gang jeg arbejde i Topshop. Det er jo så snart 4-5 år siden. Sandalerne købte jeg i Topshop i Dubai Mall og syntes de super søde selvom jeg får at vide at de ligner badetøfler.

Apropos Dubai så drømmer jeg allerede om ferie igen. Ved bare ikke hvor vi skal tage hen? Vi har snakket om den sædvanlige kør-selv-ferie til Italien, ny tur til Dubai, prøve at tage til Izmir eller prøve noget helt helt andet. But I don’t know what? Hvor skal man tage hen på sommerferie?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD #11